Laborator Profesional de Metrologie

Avand o experienta de 18 ani in distributia mijloacelor de masurare si 10 ani in domeniul metrologiei prin etalonarea cheilor dinamometrice, ca urmare a solicitarilor venite din partea partenerilor de afaceri, am infiintat compania DELTA TEST pentru a oferi servicii cat mai aproape de cerintele clientilor nostri.

Acreditata in conformitate cu SR EN ISO / IEC 17025:2018, asa cum este specificat in certificatul organismului de acreditare RENAR, disponibil la adresa web: www.renar.ro/..., sistemul de calitate DELTA TEST indeplineste cerintele tehnice de competenta si de management care sunt necesare pentru a furniza in mod consecvent servicii de etalonare recunoscute international.

Ca laborator acreditat, lucram la cele mai inalte standarde de metrologie si participam in mod constant la cursuri de specializare din tara si strainatate, inclusiv la programe de intercomparari cu laboratoare acreditate din domeniul nostru.

Incurajam clientii actuali si potentiali sa auditeze sistemul nostru de calitate si facilitatile. Daca doriti sa initiati o colaborare sau pur si simplu aveti intrebari despre motivul pentru care ar trebui sa lucrati cu un laborator acreditat precum DELTA TEST - sunati-ne la 0269 215501.

DELTA TEST - CERTIFICARI:

  • Etalonari ISO 17025 si ISO 9001

GERO TOOLS (Partener Delta Test) - CERTIFICARI:

  • Certificat DAKKS - Gedore Germania
  • Certificat ISO 9001

 

CERTIFICAT DE ACREDITARE

Descarca - Certificat de acreditare DELTA TEST - PDF
Descarca - Anexa la certificat de acreditare - PDF

Laborator Profesional de Metrologie